MÍSTOPIS

14.12.2020 16:00

Ahoj všichni!

vzhledem k situaci se bohužel nemůžeme scházet na pravidelných schůzkách.... To ale neznamená, že se budeme flákat a tak spouštíme hru MÍSTOPIS, která vyžene Vás (nás) ven na výlety po okolí a ještě díky tomu navíc získáte pár bodů do oddílového bodování. Někdy to budou body skoro zadarmo, jindy podmíněné úkolem, a proto i odměna bude v různé výši (od 1 bodu do 10 bodů). Kromě dlouhodobých úkolů se mohou objevit i časově či počtem vyplnění omezené bleskovky. Úkoly jsou popsány ve sdíleném wordovém dokumentu (aby mohly být průběžně doplňovány). 

Přístupný je zde přes tento odkaz:  https://onedrive.live.com/view.aspx?resid=530ADBA5887E3466!2395&ithint=file%2cdocx&authkey=!AOLyhPXInCIKXtI

Fotky spolu s odpovědmi posílejte na adresu mistopis.bobr@gmail.com a do předmětu napište „MÍSTOPIS“. Také se nimi můžete pochlubit do komentářů pod příspěvkem na facebooku (https://www.facebook.com/groups/tombobrberoun). S otázkami či postřehy ke hře se obracejte na mě a to na emailu lenkahele@gmail.com nebo třeba do whatsapp na tel. 731 606 873.